Çolaklı Yahya Kurt Ortaokulu

Vizyon: okullar içerisinde Eğitim Öğretimde kalite anlayışının ilke edinildiği paydaşların hayalleriyle buluştuğu örnek bir okul olmak

Misyon: Her geçen gün değişen ve gelişen dünyamızda, idealist öğretmenleri ve personeli ile eğitimin bütün dünyadaki teknik ve yöntemlerini araştırarak, öğrencilerimizi fen ilimleri ve evrensel değerlerle donatılmış bilgileri ile insanlığa yön veren lider kişiler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer ve Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yahyakurtoo.meb.k12.tr

Adres - Çolaklı Beldesi Manavgat / ANTALYA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Çolaklı Beldesi Manavgat / Antalya

Adres - Çolaklı Beldesi Manavgat / ANTALYA

Ulaşım Şehir içi dolmuş ve özel araçlarla yapılabilir. Antalya - Manavgat yolu üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Manavgat merkeze 12 km uzaklıta Çolaklı sahil beldesindedir. İlçeye her 20 dakikada bir şehir içi dolmuş vardır. İle her 20 dakikada bir otobüs vardır. Ayrıca özel ve ticari araçlarla gelinebilecek uzaklıktadır.